23 oct.

Business English în România

Pentru prima oară în România, un trainer britanic îi învaţă pe aspiranţii la o lume globală a afacerilor secretele unui limbaj „de business” eficient şi de succes.

Phil Gaskell este absolvent cu onoruri al studiilor post-universitare ale Universităţii din Manchester şi profesor de limba engleză ca limbă străină certificat de către Basil Paterson College din Edinburgh şi International House din Londra. Are peste 30 de ani de experienţă de predare în Marea Britanie şi Belgia. A susţinut trainiguri specilizate pentru angajaţii UE şi pentru o largă varietate de instituţii şi companii din Bruxelles.

Reputatul trainer britanic deschide seria cursurilor de „Effective Business Communication in English” (EBCE) pentru cei implicaţi în relaţii internaţionale de afaceri. Euroconcurs.ro organizează acest curs pentru persoanele cu un nivel intermediar şi avansat al limbii engleze, aflate în poziţii de management sau implicate în comunicarea zilnică în mediul de afaceri internaţional.

Cursul are loc între 13 şi 14 Noiembrie 2007, în Sala de Conferinţe a Litexco Stirbei Center din Bucureşti. De-a lungul întregii sale desfăşurări, cursul va fi interactiv, punând participanţii în faţa unor probleme practice întâlnite în comunicarea de afaceri zilnică în limba engleză.

Cursul este structurat pe parcurgerea mai multor module: comunicarea faţă în faţă la prezentări, întâlniri, negocieri (în care se face o analiză detaliată a organizării discuţiilor şi a modului corect de accentuare a discursului) şi comunicarea în scris de orice tip (modele şi exerciţii practice cu e-mail-uri, memo-uri şi rapoarte care vor permite participanţilor să obţină rezultate maxime în acest tip de comunicare).

Modulul de limba engleză conţine referinţe clare şi comprehensive la cele mai uzuale erori din limba engleză împreună cu bunul stil al conversaţiei, obţinut prin deţinerea celor mai importante calităţi ale discursului: concizie, claritate şi convingere.

O caracteristică unică a acestui curs o reprezintă modulul de comunicare inter-culturală, care detaliază caracteristicile comportamentale ale lumii vorbitoare nativă de limba engleză, fără a neglija elementele de body-language care sunt imprimate în stilul personal.

Participanţii la curs beneficiază de un mediu de învăţare interactiv asistat video, material de studiu complet şi de toate elementele necesare unei instruiri practice, moderne şi eficiente. Se vor elibera diplome de participare la curs. Pentru mai multe informaţii şi detalii despre înscriere, accesaţi www.euroconcurs.ro.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro