18 iun.

Business English for Real!

Din 26 iunie 2013, are loc săptămânal Clubul de conversaţie „Business English for Real!”, la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST din Bucureşti (B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2). Derulat în fiecare miercuri, clubul de conversaţie îşi propune să creeze un cadru de discuţii pe teme economice şi politice de actualitate, în limba engleză. Alături de un trainer-moderator entuziast, participanţii vor avea ocazia să practice conversaţia în limba engleză prin abordarea unor tematici din domenii de activitate variate. Accesul la eveniment se face pe baza unui abonament.

Cele şapte întâlniri din cadrul Clubului de conversaţie „Business English for Real!” se desfăşoară în perioada 26 iunie – 4 septembrie 2013 şi au două părţi distincte. Prima parte a evenimentului este dedicată activităţilor propriu-zise ale clubului (discuţii pe anumite teme în limba engleză), iar cea de-a doua parte este rezervată pentru o sesiune de business networking.

Într-o atmosferă dinamică şi interactivă, trainerul-moderator A_BEST va aborda, la fiecare eveniment, o serie de teme de discuţii, din domenii de activitate variate, cum ar fi Resurse Umane, Customer Care, Finanţe, Marketing, Vânzări, fără a omite pe parcursul conversaţiilor elementele de gramatică şi vocabular.

Întalnirile clubului de conversaţie „Business English for Real!” au loc în fiecare miercuri, în intervalul orar 18:30 – 20:15.

Accesul la fiecare eveniment se face pe baza unui abonament, în funcţie de preferinte.

Abonament tip A:
– cost: 400 lei, TVA inclus;
– abonamentul include: 7 participări + posibilitatea de a invita 3 persoane la câte o activitate a clubului, cu o programare prealabilă a acestora.

Abonament tip B:
– cost: 200 lei, TVA inclus;
– abonamentul include: 5 participări + posibilitatea de a invita 2 persoane la câte o activitate a clubului, cu o programare prealabilă a acestora.

La fiecare întâlnire a clubului de conversaţie pot participa maximum 10 persoane înscrise.

Pentru înscriere este necesară cunoaşterea limbii engleze la un nivel mediu (minimum 25 de puncte la testul online de pe site-ul A_BEST).

Plata se face în baza unui contract întocmit pe persoană fizică/juridică, într-o singură tranşă, la prima întâlnire din cadrul clubului de conversaţie.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri, puteţi scrie la office@abest.ro sau puteţi telefona la 0762.274.914.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro