25 feb.

Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine

A_BEST organizează pe 10 martie 2020, de la ora 18:00, conferința „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ediția a IV-a, în colaborare cu Teleperformance Romania. Cu această ocazie, Jose Kombo, Employer Branding Ambassador Teleperformance Romania, susține o dezbatere interactivă în special despre impactul și importanța limbilor străine în comunicare și CEX (Customer Experience).

În cadrul conferinței „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ediția a IV-a, reprezentantul Teleperformance Romania, Jose Kombo, abordează următoarele subiecte:

  • Cat de bine este cotată România atunci când vorbim de abilitățle românilor și interesul acestora de a se dezvolta în acest domeniu?
  • Impactul și importanța limbilor străine în comunicare și CEX (Customer Experience).

    Abilitatea candidaților unei organizații de a se autoevalua corect și impactul esecului.

„Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ediția a IV-a, face parte dintr-o serie de evenimente organizate de A_BEST cu scopul de a promova importanța investițiilor în programe de training și cursuri de limbi străine, adaptate nevoilor concrete de învățare ale cursanților din corporații, în conformitate cu specificul mediului de afaceri din România.

Evenimentul are loc la Hotelul Cișmigiu din București (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38) și se adresează profesioniștilor de resurse umane din multinaționale și managerilor din companii.

Accesul la conferința „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ediția a IV-a, se face exclusiv pe baza invitației, în limita locurilor disponibile, și nu presupune nicio taxă de participare.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro