06 oct.

Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine

A_BEST organizează pe 14 octombrie 2020, de la ora 17:00, live, online, pe platforma Zoom, conferința „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ediția a IV-a, în colaborare cu Teleperformance Romania. Cu această ocazie, Jose Kombo, Employer Branding Ambassador Teleperformance Romania, susține o dezbatere interactivă, în special despre impactul și importanța limbilor străine în comunicare și CEX (Customer Experience).

Aura Icodin, CEO & Founder A_BEST spune:

„Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ediția a IV-a, face parte dintr-o serie de evenimente organizate de A_BEST cu scopul de a promova importanța investițiilor în programe de training și cursuri de limbi străine, adaptate nevoilor concrete de învățare ale cursanților din corporații, în conformitate cu specificul mediului de afaceri din România.


În cadrul conferinței „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ediția a IV-a, reprezentantul Teleperformance Romania, Jose Kombo, abordează următoarele subiecte:

  • Cât de bine este cotată România atunci când vorbim de abilitățile românilor și interesul acestora de a se dezvolta în acest domeniu, mai ales în noul context socio-economic?
  • Impactul și importanța limbilor străine în comunicare și CEX (Customer experience)
  • Abilitatea candidaților unei organizații de a se autoevalua corect și impactul eșecului.

Accesul la conferința „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ediția a IV-a, se face exclusiv pe baza invitației, în limita locurilor disponibile, și nu presupune nicio taxă de participare.

Evenimentul se adresează profesioniștilor de resurse umane din multinaționale și managerilor din companii.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2022 blog.ro-en.ro