22 sept.

Angloville – primul „Sat Englez” din România

Angloville – Satul Englez este primul program din România de imersie lingvistică pentru adulți, ale cărui obiective sunt dezvoltarea vocabularului, îmbunătățirea fluenței și a înțelegerii, înțelegerea accentelor diferite ale limbii, toate acestea fară a fi nevoie de o deplasare în afara țării.

În cursul unei săptămâni în Satul Englez, participanții traversează o perioadă de consolidare a încrederii în exprimare, devenind mai fluenți în limba engleză la serviciu, în conferințe sau în vacanță.

Angloville este cel mai mare furnizor de programe de imersie lingvistică din Europa, care și-a început activitatea în Polonia, extinzându-se rapid în Ungaria, Slovacia și datorită cererii ridicate și a poularității, acum și în România, oferind oportunitatea de a practica limba engleză timp de 70 de ore consecutive cu vobitori nativi din întreaga lume. Programul pune accentul în special pe interacțiunea 1 la 1, unde participantul are șansa de a conversa cu un vorbitor nativ de limbă Engleză diferit în fiecare oră, totodată sesiunile de grup și sesiunile lingvistice practice fac parte și ele din această ofertă.

Câteva dintre beneficiile cheie de care participantul va putea profita într-o săptămână de program sunt: o multitudine de subiecte de discuție legate de afaceri și teme generale, cunoașterea altor culturi, dobândirea și lărgirea volumului de cunoștințe și aptitudini în domeniul discursurilor publice și al prezentărilor,negocierilor, susținerea unor argumente sau chiar a unei simple discuții telefonice. Toate astea într-un mod relaxat și plăcut cu sprijinul unor mentori din țări ca Australia, USA, UK, Ireland și multe altele.

Acest program o fost conceput special pentru persoane care:

  • au studiat limba Engleză înainte, dar cunoștințele sunt mai mult pasive decât active;
  • înțeleg limba dar nu sunt încrezători în capacitatea de a se exprima;
  • nu dispun de timp sau buget pentru a merge în străinătate sau a participa la cursurile tradiționale pe o perioadă lungă de timp;
  • preferă provocările și atingerea obiectivelor într-o perioadă scurtă de timp;
  • vor să dobândească competențe și aptitudini recunoscute la nivel internațional.

Angloville oferă un program unic și extrem de eficient pentru toți adulții, cu subiecte personalizate în funcție de nevoile și competențele personale. Te poţi bucura 6 zile cu aer curat într-o locație liniștită și frumoasă de pe Valea Prahovei unde învățarea și recreerea se contopesc.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2023 blog.ro-en.ro