24 mart.

A_BEST s-a mutat online

A_BEST funcționează de luni, 16 martie 2020, integral în mediul virtual, în contextul COVID-19. Astfel, echipa de traineri și traducători A_BEST este în continuare capabilă să asigure remote servicii lingvistice la același standard de calitate, pentru companiile care activează pe piețe străine și pentru care comunicarea eficientă și rapidă cu partenerii de afaceri este vitală.

În relația cu clienții, reprezentanții Centrului de Limbi Străine A_BEST sunt în permanență preocupați să le pună la dispoziție pachete de servicii lingvistice menite să valorifice într-o foarte mare măsura bugetele existente pe aceste segmente, contribuind astfel la optimizarea costurilor. Totodată, se oferă consultanță în ceea ce privește Strategia de Management Lingvistic, aceasta reprezentând un pachet de măsuri și tehnici utilizate de diversele companii pentru a evita barierele lingvistice și culturale pe piețe străine noi sau în expansiune.

Aura Icodin, Director General, Centrul de Limbi Straine A_BEST, declară:

Sunt multe companii care au decis ca angajații lor să lucreze remote, dar se dorește în continuare ca ei să învețe să comunice mai bine în engleză, germană sau franceză, de exemplu. Așadar, am decis ca și trainerii A_BEST să rămână activi, online, în special prin platforma ZOOM. Astfel, suntem în măsură în continuare să furnizăm cursurile A_BEST la același nivel de calitate, într-o manieră interactivă, în mediul virtual, în sistem individual, pereche (2 cursanți), mini-grupă sau grupă, chiar dacă ei își desfășoară activitatea în locuri diferite, conform unui orar flexibil. Suntem foarte recunoscători clienților noștri care ne-au susținut în acest demers și practic – în timp record – am putut face transferul din sala de curs în mediul virtual. În plus, echipa de traducători A_BEST realizează traduceri eficiente, simple sau autorizate, din și în limbile: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, rusă etc., depunând efort astfel încât să livreze cât mai repede, căci în perioada aceasta atât de dinamică în care trăim nu mai este loc de nicio tergiversare.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro