12 mai

2009 Shakespeare School Essay Competition

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School organizează prima ediţie a concursului de creative writing „2009 Shakespeare School Essay Competition”.

Concursul de eseuri creative este organizat pentru 2 grupe de vârstă: 11-13 ani, respectiv 14-25 ani, cu teme diferite de abordat pentru fiecare grupă de vârstă în parte.

Sponsorul oficial al acestui concurs este editura Fischer International, care va pune la dispoziţia câştigătorilor cărţi, dicţionare, materiale de curs, enciclopedii şi genţi pentru documente. În plus, marii câştigători vor beneficia de cursuri intensive de vară gratuite la Shakespeare School (adecvate grupei lor de vârstă şi nivelului), în valoare de peste 340 RON.

Toţi participanţii vor primi diplome de participare, iar câştigătorii vor dobândi în plus şi un Essay Award Certificate. De asemenea, toate eseurile câştigătoare vor fi publicate pe blog-ul Shakespeare School: shakespeare-school.blogspot.com. La aceeaşi adresă pot fi găsite informaţii detaliate privind tema eseului, modul de participare, premiile, dar şi criteriile de evaluare pentru fiecare dintre cele 2 concursuri în parte (11-13 ani şi 14-25 ani).

Data limită pentru trimiterea eseurilor la office@shakespeare-school.ro este 1 iunie 2009.

2 comentarii la “2009 Shakespeare School Essay Competition”

  1. 1
    Sonia Pavel spune:

    Mi se pare ca este un concurs foarte interesant si as vrea sa particip si anul viitor

  2. 2
    Bonea Octavian spune:

    In opinia mea, este un concurs interesant, cu niste teme pe care se poate scrie un eseu pentru a-ti vedea nivelul de cunostinte de Limba Engleza.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro