12 apr.

10 zile de cursuri de limba engleză în Anglia

IEC (International Education Center) anunţă înscrierile pentru un atractiv program educaţional de vară pentru elevii români cu vârsta între 16 şi 18 ani. Programul cu durată de 10 zile include cursuri de limba engleză, excursii şi activităţi în tinutul York, Marea Britanie. În preţul total de 470 GBP sunt incluse biletele de avion, asigurarea, transfer aeroport, cazarea şi masa, taxa de şcolarizare, manuale, excursii şi evenimente organizate de către şcoală, raport şi certificate.

Cursurile şi activităţile se vor desfăşura în incinta Askham Bryan College, o şcoală de tip internat situată la aproximativ 5 kilometri de oraşul istoric York. Participanţii în program vor fi cazaţi în dormitoare individuale şi vor beneficia de o continuă monitorizare din partea tutorilor locali. Cursurile de limba engleză vor fi îmbinate cu o serie de excursii culturale în regiune, ce va include vizite la: York Minster (Catedrala York), Flamingo Land (parc tematic şi natură sălbatică), Yorkshire Moors (terenurile mlăştinoase, o veritabilă mostră de peisaj rural englezesc), vizită pe coastă, la un castel englezesc sau la temnitele York-ului.

Askham Bryan College va organiza şi rezerva biletele de avion dus-întors pentru elevi. De asemenea, elevii vor fi aşteptaţi la aeroport şi vor fi transportaţi la Askham Bryan College cu autocarul, iar la sosire vor fi întâmpinaţi de către angajaţii şcolii şi li se vor prezenta camerele. Elevii îşi vor începe activitatea cu un tur al şcolii, o masă de bun venit şi activităţi de integrare în grupul de elevi din care fac parte.

Data de începere a programului este 16 iulie 2011. Numărul de locuri este limitat. Pentru înscrieri şi mai multe informatii puteţi scrie la summerschool@ivi.ro.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro