24 sept.

Sit Down Restaurant

Cum se face comanda la un restaurant clasic

31 dec.

Server nou pentru ro-en.ro

De Sărbători, site-ul ro-en.ro a primit un server nou, foarte performant. Chiar dacă vechiul server încă făcea faţă destul de bine, iar paginile erau livrate rapid, pe noul server viteza de răspuns este chiar mai bună, funcţionarea fiind aproape instantanee. Astfel, experienţa de utilizare a site-ului devine cât se poate de plăcută şi eficientă.

Acest upgrade vine ca un semn de mulţumire către sutele de mii de oameni care folosesc ro-en.ro în fiecare lună, asigurându-i astfel poziţia de lider pe acest segment.

De asemenea, resursele hardware suplimentare care au devenit disponibile cu această ocazie deschid drum către noi dezvoltări, cu maximă performanţă.

La mulţi ani şi traduceri uşoare!

09 oct.

Upgrade la server pentru ro-en.ro

Când vine vorba despre numărul de utilizatori, orice site are fluctuaţii de sezon, care pot fi considerabile în domeniul educaţional, aşa cum este cazul şi pentru ro-en.ro. Cum vara a trecut, începutul şcolii a readus zecile de mii de elevi şi studenţi care învaţă limba engleză. Presiunea asupra serverului dedicat pe care rulează site-ul se făcea simţită mai ales seara, când se fac lecţiile. Şi chiar dacă problemele care apăreau nu erau foarte grave, am hotărât realizarea unui server hardware.

În noua configuraţie, serverul poate deservi mult mai mulţi utilizatori simultan (mai mult de dublu). În condiţii de aglomeraţie, aceasta înseamnă în medie un răspuns simţitor mai rapid (ca atunci când nu este aglomeraţie). Altfel spus, este vorba despre o utilizare mai plăcută şi mai eficientă. Pentru că un site care este lider în domeniu trebuie să ofere nişte condiţii pe măsură.

02 mart.

Server nou pentru ro-en.ro

Dată fiind creşterea foarte mare a numărului utilizatorilor site-ului (până spre 20.000 pe zi), care conducea la suprasolicitări în orele serii, am mutat site-ul ro-en.ro pe un alt server. Noua soluţie asigură o viteză de prezentare a paginilor de 2-3 ori mai mare şi o funcţionare în condiţii normale chiar şi în momentele de vârf.

De asemenea, prin aplicarea unor optimizări software, timpul de răspuns a fost îmbunătăţit, astfel încât navigarea prin paginile site-ului să fie cât mai rapidă.

Aşadar, vă aşteptăm în continuare în număr cât mai mare. Oricât veţi fi de mulţi, vom ţine pasul, astfel încât să beneficiaţi de acest serviciu gratuit în condiţii cât mai bune.

© 2024 blog.ro-en.ro