21 ian.

Curs de Public Speaking

Euro Best Team organizează cursul Public Speaking, care are loc în perioada 23 ianuarie – 6 februarie 2014 la sediul din Bucureşti (str. Lt. Ştefan Marinescu, nr. 9, sector 6). Cursul oferă posibilitatea de a dezvolta abilităţile personale şi de a cunoaşte tehnici de comunicare, pentru a deveni un speaker interesant, convingător, complet.

Cursul se adresează persoanelor din mediul business, managerilor, agenţilor de vânzări, persoanelor care prin natura jobului fac prezentări sau susţin seminarii, profesorilor, formatorilor, persoanelor din mediul politic care doresc să-şi îmbunătăţească calităţile oratorice, persoanelor care vizează dezvoltarea personală şi tuturor celor care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare sau să depăşească teama de a vorbi în public.

Continuare »

22 ian.

English for Public Speaking

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează workshop-ul „English for Public Speaking” vineri, 15 februarie 2013, prin care cursanţii vor învaţă cum să redacteze şi să susţină discursuri în limba engleză, menite să informeze şi să atragă atenţia ascultătorilor.

Tematicile pe care trainerii A_BEST le vor aborda în cadrul workshop-ului includ: pregătirea şi structura discursului, suportul vizual, prezentări verbale şi vizuale, relaţia cu auditoriul, limbajul trupului, feedback şi evaluare etc.

Continuare »

18 dec.

Curs de Public Speaking la Iaşi

Euro Personal SRL organizează la Iaşi, în ianuarie 2013, un curs de public speaking. Cursul de adresează tuturor celor care doresc să-şi îmbunătăţească tehnicile de exprimare şi modul de comunicare cu cei din jur.

Cursul se desfăşoară pe parcursul a 12 ore, sâmbăta şi duminica, de la ora 9 la ora 15.

Continuare »

16 aug.

Lansare cursuri pentru copii la CLEVER children

Începând din toamna 2011, CLEVER children lansează un nou proiect educaţional adresat copiilor de grădiniţă şi şcoală generală. Pornind de la ideea ca unele dintre cele mai mari temeri ale copiilor, şi ale adultilor deopotrivă, sunt teamă de a vorbi în public şi de a conversa în limba engleză, CLEVER children oferă două programe noi pentru copii: „Public Speaking Superstar” (curs de oratorie pentru copii) şi
„English Club for Romanian Kids” (club de conversaţie în limbă engleză).

Cursul „Public Speaking Superstar” este structurat pe parcursul a 6 lecţii, în cadrul cărora copiii vor învăţă cum să îşi construiască discursul şi cum să aplice tehnici de oratorie potrivite pentru vârsta lor în cadrul prezentărilor pe care le vor susţine la şcoală sau în alte împrejurări.

Continuare »

07 iun.

Business Presentations & Public Speaking în English

Sâmbătă, 25 iunie, şi duminică, 26 iunie 2011, la sediul A_BEST (Centrul de Afaceri Europa Primex, Str. Reînvierii 3-5, zona Ştefan cel Mare – Lizeanu, Bucureşti, sectorul 2) are loc cursul deschis „Business Presentations & Public Speaking în English”.

Numărul participanţilor este limitat la 6–10 persoane.

Continuare »

© 2021 blog.ro-en.ro