01 dec.

Concurs: Participă pe forum!

Pentru a pune mai repede în mişcare nou deschisul Forum al site-ului ro-en.ro, vă propunem un concurs cu premii: cel mai bun participant pe forum!

Participarea este foarte simplă: îţi faci cont pe forum (ca să poţi fi identificat ca utilizator), apoi scrii mesaje, în funcţie de ce te interesează şi de ce cunoştinţe ai în domeniu. Pot fi întrebări, răspunsuri, anunţuri de mică publicitate şi altele. Mai multe mesaje înseamnă mai multe şanse de câştig!

Continuare »

24 nov.

Forum

Site-ul ro-en.ro a ajuns la circa 300.000 de vizitatori unici/lună. Sunt mulţi cei care vin chiar şi zilnic la site, alcătuind astfel o comunitate nevăzută. În special pentru aceştia, am adăugat secţiunea Forum, un spaţiu virtual destinat discuţiilor despre limbilor română şi engleză. Cei care au nelămuriri, pot pune întrebări. Cei care vor să ajute, pot răspunde. Cei care oferă servicii în domeniu, le pot promova. Cei care ştiu ceva interesant, pot împărtăşi celorlalţi.

Nu ezitaţi să deschideţi subiecte de discuţie pe forum. Este foarte simplu, nici măcar nu este necesar un cont de utilizator (deşi este recomandat, pentru a avea acces la toate facilităţile).

Forumul va fi folosit şi ca sistem de bază pentru unele facilităţi care sunt avute în vedere pentru dezvoltarea site-ului. Dorim să punem la dispoziţie instrumente cât mai utile pentru diferite categorii de utilizatori. Ne-am propus obiective ambiţioase şi lucrurile evoluează constant spre acestea.

© 2024 blog.ro-en.ro