21 iun.

Cursuri de vară pentru limba engleză

În lumea în care trăim, comunicarea este totul. Comunicăm cu persoanele dragi, dar şi cu partenerii de afaceri. Într-un Univers al inter-conectării, este esenţial ca mesajul pe care îl transmitem să fie receptat aşa cum am dorit şi am intenţionat. Este obligatoriu să vorbim corect; este un semn de educaţie şi de respect pe care îl avem faţă de cealaltă persoană cu care comunicăm.

Plecând de la această premisă, centrul de limbi străine Arseni Education oferă servicii de învăţare sau aprofundare a limbilor engleză sau germană.

Continuare »

10 mai

Coloured Summer Sessions

Centrul de învăţare a limbii engleze, Shakespeare School, a lansat cursurile intensive de vară de limba engleză pentru copii şi tineri, „Coloured Summer Sessions”, ce se vor desfăşura în perioada iunie-iulie 2011 la cele două sedii din Bucureşti.

Vara 2011 este cu adevărat specială, întrucât Shakespeare School lansează o suită de cursuri unice pe piaţa din România, unul dintre acestea ţintind recrearea pieselor lui Shakespeare într-o manieră modernă, non-conformistă, iar un altul menit să îi antreneze pe copii să descifreze enigme în limba engleză pentru a deveni asistenţii celebrului detectiv Sherlock Holmes.

Continuare »

© 2021 blog.ro-en.ro