01 dec.

Concurs: Participă pe forum!

Pentru a pune mai repede în mişcare nou deschisul Forum al site-ului ro-en.ro, vă propunem un concurs cu premii: cel mai bun participant pe forum!

Participarea este foarte simplă: îţi faci cont pe forum (ca să poţi fi identificat ca utilizator), apoi scrii mesaje, în funcţie de ce te interesează şi de ce cunoştinţe ai în domeniu. Pot fi întrebări, răspunsuri, anunţuri de mică publicitate şi altele. Mai multe mesaje înseamnă mai multe şanse de câştig!

Nu se iau în considerare (şi chiar pot fi şterse) mesajele care nu se încadrează în tematica forumului, care nu sunt clare sau care sunt abuzive în orice fel.

Se iau în considerare doar mesajele adăugate în secţiunile forumului care sunt vizibile pentru toţi utilizatorii.

Premiul I va fi o licenţă pentru dicţionarul software Lexica Pro (în valoare de 70 lei). Vor fi şi două premii doi – câte o licenţă pentru dicţionarul software Lexica (în valoare de 35 lei).

La concurs nu pot participa administratorul site-ului şi rudele de gradul I-III ale acestuia.

Concursul se desfăşoară în perioada 1 decembrie 2009 – 31 ianuarie 2010, iar câştigătorii vor fi anunţaţi până pe 7 februarie 2010.

Practic oricine are măcar o întrebare referitoare la limbile română sau engleză, aşa că participarea la concurs este uşoară. Nu mai sta pe gânduri!

2 comentarii la “Concurs: Participă pe forum!”

  1. 1
    Castiga o licenta pentru dictionarul software Lexica Pro | Concursuri Online spune:

    […] Participa acum la acest concurs ! […]

  2. 2
    blog.ro-en.ro » Blog Archive » Câştigătorii concursului “Participă pe forum!” spune:

    […] “Participă pe forum!” a ajuns la final. Iată şi cei trei utilizatori […]

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

  • Câştigătorii concursului „Participă pe forum!”: Concursul "Participă pe forum!" a ajuns la final. Iată şi cei trei utilizatori câştigători: Stefania - ...
  • Forum: Site-ul ro-en.ro a ajuns la circa 300.000 de vizitatori unici/lună. Sunt mulţi cei care vin ...
  • A apărut Lexica 2010.0: Au apărut versiunile 2010.0 ale dicţionarelor software Lexica. Acum sunt incluse 35.000 de sensuri în ...
  • A apărut Lexica 2009.0: Au apărut versiunile 2009.0 ale dicţionarelor software Lexica. Este o actualizare de conţinut, dar una ...
  • Facilităţi noi la comentarii: Vechiul sistem de comentarii pentru termenii din dicţionare a fost integrat cu noul forum. Astfel, ...

© 2024 blog.ro-en.ro