29 mart.

Tabără medievală de limba engleză

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School lansează prima tabără medievală de limba engleză adresată copiiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani. Intitulată “Back to Shakespeare’s Time”, propunerea inedită se concretizează în cooperare cu Medieval Praxis, agenţie cu o bogată experienţă în organizarea evenimentelor cu specific medieval. În perioada 19-25 iunie 2011, în localitatea Moeciu de Sus, cavalerii şi tinerele domniţe îşi vor putea perfecţiona limba engleză într-un decor medieval.

Pe durata întregii săptămâni, legenda şi realitatea se împletesc pentru a crea o lume deosebită, cu eroi şi castele, domniţe şi cavaleri viteji. Atelierele de mânuire a spadei medievale, tir cu arcul şi iniţiere în pictură şi heraldică medievală vor contura experienţa întoarcerii în timp. Toţi copiii vor primi şi costume corespunzătoare acelei epoci: domniţele vor purta rochii, iar cavalerii vor avea tunici şi scuturi cu însemne heraldice.

“În tabără, vor învăţă să tragă cu arcul asemenea lui Robin Hood şi să mânuiască spada cu vitejie precum cavalerii regelui Arthur! Lecţiile de limba engleză interactive cu tematică medievală ţinute de profesori ai Shakespeare School, în care copiii vor prelua rolurile eroilor medievali, alături de jocuri şi drumetii, vor contura o vacanţă plină de amintiri plăcute şi momente de neuitat” a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Serile se vor petrece ascultând legende medievale sau vizionând filme cu aceeaşi tematică. În ultima zi copiii vor participa la o seară festivă în jurul unui foc de tabără, în cadrul căreia vor fi investiţi cavaleri sau li se va conferi titlul de domniţă.

Activităţile taberei se vor desfăşura în zona platoului montan traversat de culoarul Rucăr-Bran, în localitatea Moeciu de Sus, pe drumul de acces ce urcă dinspre Bran.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri puteţi accesa http://www.shakespeare-school.ro/tabara.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro