13 mart.

Tabăra medievală de limba engleză 2012

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School a lansat cea de-a doua ediţie a taberei medievale de limba engleză adresată copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani. Cavalerii şi tinerele domniţe vor putea exersa limba engleză într-un decor medieval în perioada iunie-iulie 2012, în localitatea Moeciu de Sus.

Timp de o săptămână, toţi copiii se vor îmbrăca în costume medievale: domniţele vor purta rochii, iar cavalerii vor avea tunici şi scuturi cu însemne heraldice. Legenda şi realitatea se vor împleti pentru a crea o lume deosebită, cu eroi şi castele, domniţe şi cavaleri viteji. Atelierele de mânuire a spadei medievale, tir cu arcul şi iniţiere în pictură şi heraldică medievală, vor contura experienţa întoarcerii în timp.

Serile se vor petrece ascultând legende medievale sau vizionând filme cu aceeaşi tematică. În ultima zi, copiii vor participa la o seară festivă în jurul unui foc de tabără, în cadrul căreia vor fi investiţi cu titlul de cavaler sau domniţă.

“Succesul taberei medievale de limba engleză de anul trecut confirmă unicitatea acestei oferte educaţionale. Timp de o săptămână cei mici învaţă să tragă cu arcul, să mânuiască spada cu vitejie, dar în acelaşi timp îşi perfecţionează limba engleză. Cursurile de engleză sunt create de profesorii Shakespeare School şi sunt special adaptate având tematică medievală: jocuri de rol între cavaleri şi domniţe şi chiar o piesă de teatru cu eroi de legendă precum Robin Hood,” a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Activităţile taberei se vor desfăşura în zona platoului montan traversat de culoarul Rucăr-Bran, în localitatea Moeciu de Sus, pe drumul de acces ce urcă dinspre Bran.

Perioade de desfăşurare:
– 24 iunie- 30 iunie 2012
– 1-7 iulie 2012
– 8-14 iulie 2012

Data limită pentru înscriere este 1 aprilie 2012. Preţul este de 1550 RON. Pentru mai multe informaţii şi înscrieri, puteţi accesa http://www.shakespeare-school.ro/tabara.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro