01 iul.

Tabără Internaţională România

Mara Study, specializată în turismul educaţional, se ocupă cu trimiterea copiilor în tabere internaţionale în străinătate. Acum însă organizează o tabără internaţională România, cu profesori vorbitori nativi. Puteţi alege între o tabără de germană sau o tabără de engleză în România.

Tabăra Internaţională România este organizată împreună cu International Projects, partenerul din Germania, care este specializat în organizarea de tabăre de engleză şi germană în Anglia, respectiv Germania. Tabăra Internaţională România se desfăşoară în Complexul Marea Neagră, o locaţie sigură şi confortabilă. Copii din toată ţara şi copii germani vin în tabăra de germană şi tabăra de engleză în România să se bucure de o vacanţă însorită la mare, să-şi facă prieteni cu care comunică în limba engleză sau germană. Tabăra de germană şi tabăra de engleză îi ajută să înveţe de la profesori vorbitori nativi, să facă sport, să descopere România, şi să trăiască experienţa unei tabere internaţionale aşa cum sunt şi cele din Anglia sau Germania.

Cele 28 ore de limbă străină din tabăra de germană sau tabăra de engleză sunt predate de profesori vorbitori nativi, cu experienţă didactică, iar suportul de curs este special selectat cu originalitate şi relevanţă pentru tineri, lucru care conduce la un progres lingvistic rapid. Procesul de învăţare nu se încheie odată cu terminarea orelor de curs, ci continuă pe intreaga durată, în timpul activităţilor recreative, a excursiilor, limba de comunicare în campus fiind engleza.

Programul din tabăra de germană şi tabăra de engleză în România este bine organizat, coordonat şi supravegheat de staff-ul tânăr şi sociabil de la International Projects, iar personalul de la Complexul Marea Neagră are grijă ca mâncarea din tabăra internaţională România să fie gustoasă şi atmosfera din campus plăcută. Cazarea se face în camere cu 2 sau 3 paturi cu baie proprie. IP Lounge este cameră special amenajată în care copiii se pot relaxa, pot socializa şi pot găsi apă, suc şi fructe în orice moment al zilei.

Siguranţa cursanţilor din tabăra de germană şi tabăra de engleză a fost dintotdeauna o prioritate pentru Mara Study Turism. De aceea, în tabăra Internaţională România, campusul beneficiază de pază şi medic. Staff-ul, experimentat şi pregătit, însoţeşte copiii în permanenţă, atât în campus, cât şi în cele 3 excursii pe litoralul Mării Negre.

De-a lungul anilor s-au creat multe prietenii, iar unii copii au revenit şi a doua oară în tabăra de germană şi tabăra de engleză, ceea ce arată cât de mult le-a plăcut.

Alina Neacşu, de 16 ani, spune: „A fost prima mea tabără şi am rămas doar cu amintiri plăcute. Am stat cu 2 fete din Germania şi ne-am înţeles excelent! Profesorii ne-au tratat ca pe nişte prieteni, cu care am vorbit, am glumit, ne-am distrat şi – desigur! – am învăţat în timpul cursurilor de engleză, lejere, dar creative. Mâncarea a fost ca la mama acasă, sănătoasă şi foarte multă, încât să ne ţină pentru toată ziua. Mi-a plăcut atât de mult în tabăra internaţională România că am ales să merg şi în tabăra de la Winchester!”

În 2014, Tabăra Internaţională România se desfăşoară în 3 serii a câte 10 zile:

  • Seria 1: 13 – 23 iulie 2014 – tabăra de germană
  • Seria 2: 23 – 2 august 2014 – tabăra de engleză
  • Seria 3: 2 august – 12 august 2014 – tabăra de engleză

Pentru mai multe informaţii, puteţi scrie la office@mara-study.ro sau puteţi telefona la 021.3353240.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro