19 iul.

Tabără internaţională de sport, activităţi creative & recreative şi limba engleză în Grecia

Mara Study Turism îi invită pe copiii dornici să înveţe limba engleză în Grecia, într-o tabără internaţională de sport, activităţi creative & recreativ. Tabăra de grup cu însoţitor se desfăşoară în următoarele perioade: 5-13 august şi 19-27 august 2016.

Tabăra de limba engleză se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 17 ani, cazarea se face în campus, în bungalouri cu 10 locuri şi baie proprie. În fiecare bungalou locuieşte şi un adult supraveghetor (însoţitor de grup, antrenor sau instructor). Sunt incluse 4 mese/zi: mic dejun, prânz, gustare şi cina.

Tabăra de vară este localizată în oraşul Nees Fokies din Halkidiki, una dintre cele mai frumoase staţiuni de vară din Nordul Greciei. Tabăra oferă vacanţe de neuitat, combinând educaţia cu sportul şi divertismentul în programe bine organizate. Toate acestea într-o zonă însorită, aproape de mare şi de plajă, într-o pădure de pini. Campusul are facilităţi deosebite pentru activităţile sportive: piscină olimpică, terenuri de sport, pistă de atletism, escaladă, tiroliană, amfiteatru şi cabinet medical.

Plecările în tabără se fac cu autocarul din Bucureşti. Un însoţitor din partea agenţiei supraveghează copiii pe tot parcursul drumului şi pe toată perioada de desfăşurare a taberei.

Tabăra internaţională este destinată copiilor, tinerilor, grupurilor, echipelor sportive şi tuturor acelora care vor să se bucure de un stil de viaţă activ şi sănătos şi să-şi îmbunătăţească aptitudinile sportive, creative şi de comunicarea în limba engleză.

Şcoală a fost înfiinţată în 1976, cu scopul de a oferi programe educaţionale de înaltă calitate elevilor de toată vârstele şi îşi desfăşoară activitatea în 6 centre de limbă străină din nordul Greciei.

Facilităţi: 7 terenuri de basket, 4 terenuri, fotbal, 4 terenuri de tenis, lecţii de yoga, echitaţie, 10 mese de ping-pong, ciclism, sporturi de apă, trambuline, 2 turnuri de căţărare, 4 poduri tibetane, centru de tir cu arcul, cursuri de dans.

Pentru limba engleză sunt incluse 10 lecţii pe săptămână, sub formă de workshopuri şi cursuri, în grupe de maximum 12 elevi. În prima zi de curs, fiecare student susţine un test de plasament, în urma căruia este repartizat la o grupă conform cu nivelul său de cunoştinţe de limba engleză. În ultima zi de curs, fiecare primeşte un certificat de participare. Sunt acceptate toate nivelurile de cunoaştere a limbii engleze: elementar, intermediar, avansat şi proficiency. Se pune accent pe îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare, oferind în acelaşi timp o experienţă de neuitat, în care se formează prietenii nu doar cu copii din Grecia, ci din toată lumea.

Tabăra le oferă tuturor şansă de a încerca o mulţime de noi activităţi distractive şi sportive, de a-şi face prieteni noi şi de a se distra. Printre sporturile practicate se regăsesc: tenisul, înotul, volei pe plajă, karate, baschet, fotbal. Astfel ei îşi pot îmbunătăţi abilităţile sportive. Fiecare student primeşte un Certificat de participare, trofee, premii şi multe alte surprize.

Activităţile sunt organizate de echipe de instructori ai taberei. Există 80 de instructori responsabili pentru organizarea programului zilnic de sport. Fiecare dintre aceştia întâmpina copiii şi le prezintă regulile de bază privind desfăşurarea activităţilor pentru care este responsabil. Datorită programului zilnic conceput prin rotaţie, copiii au şansa de a experimenta toate activităţile disponibile, pe durata taberei.

O dată pe zi, există o oră de hobby, în care copiii au ocazia să-şi desfăşoare activitatea preferată. Activităţile distractive constau în: turnee sportive, competiţii, concursuri de talente, vânătoare de comori, bal mascat, karaoke, sporturi de apă, petrecere la piscină, petrecere carnaval, jocuri în stil Sherlock Holmes, ateliere de artă şi teatru, şah, căutare de comori, surprize pentru participanţi.

Programul de divertisment permite elevilor să participle la jocuri amuzante, să-şi dezvolte respectul şi încrederea de sine şi să îşi îmbunătăţească nivelul lingvistic.

Opţional, copiii pot participa la excursiile organizate în tabără în Nees Fokies şi în locaţii de interes turistic din apropiere, precum: Athios, Kalithea, Sani Beach, Thessaloniki, Water Park Thessaloniki (taxa de intrare inclusă) şi croazieră.

Pentru mai multe informaţii, puteţi telefona la 0736.913866.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro