05 aug.

Primul dicţionar mondial despre previziuni este disponibil publicului

Millennium Project a realizat primul dicţionar enciclopedic despre previziuni, disponibil deja publicului în engleză şi în spaniolă, iar traduceri în alte limbi sunt în lucru. Conţine mai mult de 1000 de termeni folosiţi în studii şi oferă o analiză profundă în domeniul prognozei, inclusiv designul şi construcţia scenariilor posibile, dezirabile şi catastrofice.

“FUTURES este colecţia cea mai cuprinzătoare de termeni folosiţi de cei care prevăd viitorul,” a spus Jerome C. Glenn, director executiv al Millennium Project.

FUTURES este valoros pentru studenţi, profesori, cercetători, consultanţi, planificatori economici, manageri politici şi de decizii, jurnalişti, antreprenori şi oricine este interesat în activitatea anticipatorie şi de studiile strategice. Este asamblat într-o manieră prietenoasă şi cuprinzătoare pentru a îmbunătăţi înţelegerea de către utilizatori şi folosirea termenilor şi metodelor cercetărilor viitoare.

Acest extraordinar dicţionar enciclopedic a fost dezvoltat pe durata a mai bine de 10 ani de către Concepción Olavarrieta, Jerome C. Glenn şi Theodore J. Gordon de la Millennium Project, cu sugestii de la alţi 500 de futurişti din toată lumea.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro