30 iul.

Omnipedia.ro – unde întrebările se întâlnesc cu răspunsurile

Noul site Omnipedia.ro îşi propune să fie un spaţiu cu caracter enciclopedic, în care cei care doresc să afle vin în contact cu cei care ştiu. Chiar mai mult, sistemul învaţă din informaţiile care se acumulează pe site, cu scopul de a putea furniza la un moment dat răspunsuri automate, extrase din diferite surse.

Abordarea este una modernă, folosind tehnologii de ultimă oră şi aplicând principii importante pentru dezvoltarea actuală a internetului.

Proiectul este deschis tuturor domeniilor. Categoriile actuale reprezintă doar un început, urmând a fi extinse în funcţie de necesităţi. Un sistem de clasificare automată îi scuteşte pe participanţi de a stabili în ce categorii ar trebui plasată fiecare informaţie pe care o adaugă, crescând eficienţa celor care doresc să adauge mult. Detecţia se îmbunătăţeşte în timp şi este monitorizată, astfel încât orice „scăpare” este ajustată pe parcurs.

Utilizatorii se pot autentifica cu conturile pe care le au deja în cele mai populare reţele sociale. Astfel, nu este necesar încă un cont, nu trebuie memorată încă o parolă, iar securitatea este la cel mai înalt nivel. Autentificarea nu este strict necesară, dar reprezintă un mare avantaj pentru cei care doresc să participe regulat, deoarece punctajul acumulat le va da acces la facilităţi suplimentare şi, mai ales, recunoaşterea priceperii într-un anumit domeniu. Desigur, cei care participă încă de la început au un avantaj din acest punct de vedere.

Aşadar, sunteţi invitaţi să puneţi întrebări, să daţi răspunsuri şi să adăugaţi informaţii interesante. Bun venit la Omnipedia!

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

  • Forum: Site-ul ro-en.ro a ajuns la circa 300.000 de vizitatori unici/lună. Sunt mulţi cei care vin ...
  • A început votarea la RoBlogFest: RoBlogFest este un eveniment anual, care premiază cele mai bune bloguri româneşti. blog.ro-en.ro este nominalizat ...
  • Omnilexica are blog: Proiectul Omnilexica - unul dintre cele mai puternice instrumente pentru cei care studiază şi utilizează ...
  • 3 ani de ro-en.ro: Site-ul ro-en.ro împlineşte 3 ani de existenţă. În această perioadă, relativ scurtă, a crescut foarte ...
  • Keywords: În lumea computerelor, listele de cuvinte-cheie (sau etichete / taguri, cum mai sunt numite) sunt ...

© 2024 blog.ro-en.ro