22 apr.

O elevă română în clasa a V-a premiată la Londra

Claudia Mihale, în varstă de numai 10 ani, a căștigat premiul Most Promising Playwright în cadrul concursului International Playwriting Competition organizat de Trinity College London. Claudia a reprezentant Romania la această competiție, fiind cel mai tânăr participant.

Piesa Claudiei, intitulată „The Friendly Yeti”, a concurat cu sute de piese din 25 ţări, toate piesele având un nivel ridicat din punct de vedere al creaţiei. Aceasta va fi publicată alături de alte piese apreciate în competiție, iar culegerea de piese va fi disponibilă la Festivalul de sriere de piese ce va avea loc la St. James Theathre din Londra in perioada 7-10 mai 2014, când se vor decerna și premiile câștigătorilor.

Claudia Mihale este elevă în clasa a V-a la Şcoala Metropolitană ARC din Bucureşti.

Şcoala ARC oferă copiilor o educație ce se bazează pe o abordare care dezvoltă competențe cheie pentru învățarea de lungă durată, într-o tendință modernă și durabilă, pregătindu-i pe copii pentru viitoarele experiențe ale vieții. În școala ARC copiii învață să învețe și reușesc să găsească soluții singuri.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro