31 oct.

Mirunette lansează oferta de tabere internaţionale pentru 2018

Mirunette Interntional Education a pregătit programele taberelor internaționale de grup pentru vara 2018. Oferta include destinații europene precum Anglia, Irlanda sau Scoția. Taberele Mirunette pentru vara 2018 păstrează locații consacrate – faimoasele Oxford, Cambridge sau Londra, dar oferă și noi destinații, cum ar fi New York, Los Angeles și Miami, care se află printre cele mai iubite destinații în rândul tinerilor adolescenți. Taberele din SUA se adresează celor ce doresc să exerseze limba engleză printre studenții americani și să fie parte a unui program de predare interesant și diferit.

O tabară de grup este cea mai bună ocazie pentru îmbunătăţirea nivelului de limbă străină și pentru a cunoaște copii din toate colțurile lumii. Taberele se desfăşoară într-un mediu internațional, în cadrul căruia participanții învață o limbă străină, vizitează, se plimbă și se distrează! Timp de două săptămâni, aceștia experimentează viața unui elev internațional într-un campus de poveste.

Aceste programe sunt recomandate elevilor ce pleacă pentru prima dată neînsoțiți de părinți. Pe perioada șederii, profesorul însoțitor preia atribuțiile necesare pentru acomodarea copiilor, urmărește buna dispoziție a acestora și integrarea lor într-un mediu nou, internațional și multicultural.

Pentru o ofertă personalizată de tabere internaționale 2018, puteți contacta echipa Mirunette la numărul de telefon 0735.159.626 sau la adresa de e-mail office@mirunette.ro.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro