17 apr.

Mii de participanţi la Shakespeare School Essay Competition 2012

Prima etapă a concursului naţional de creaţie în limbă engleză Shakespeare School Essay Competition, ediţia din 2012, s-a încheiat. Succesul competiţiei se reflectă în numărul foarte mare de participanţi, înregistrându-se mii de eseuri în limba engleză de la elevi din peste 400 de localităţi.

Competiţia este organizată pentru 2 grupe de vârstă: 11-14 ani, respectiv 15-19 ani, iar marile premii constau în 4 tabere de limba engleză în Marea Britanie, în valoare de aproximativ 1500 lire fiecare. Profesorul cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi va participa gratuit ca însoţitor de grup la o tabără de 2 săptămâni în Anglia, în vara anului 2012.

Adriana Alionte, director al Shakespeare School, a declarat: “Entuziasmul numeroşilor participanţi exprimat prin comentariile postate atât pe blog, cât şi Facebook, ne insuflă energia de care vom avea nevoie în a doua etapă a concursului ce constă în evaluarea miilor de eseuri. Mulţumim tuturor concurenţilor pentru că au dovedit că sunt fani adevăraţi ai limbii engleze şi au avut curajul să-şi împărtăşească ideile creative cu noi, dar mulţumiri speciale dorim sa le acordăm şi profesorilor care i-au îndrumat!”

Selecţia eseurilor se va realiza de către o comisie de jurizare alcătuită din 17 profesori de limba engleză. Cei 20 de finalişti pentru fiecare dintre cele două categorii de vârstă în parte (11-14, respectiv 15-19 ani) se vor anunţa până la data de 20 mai 2012 pe blog-ul Shakespeare School. Selecţia finală se va realiza prin interviurile din 26-27 mai 2012, desfăşurate la Shakespeare School în Bucureşti, urmând ca festivitatea de premiere să aibă loc în luna iunie 2012.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro