20 apr.

Învăţaţi engleza chiar şi în maşină!

Pentru prima oară în România, aveţi la dispoziţie un sistem unic de învăţare a limbii engleze, de tipul all inclusive. Cu această metodă de la Eurocor, învăţaţi să vorbiţi, să scrieţi şi să citiţi în cel mai uşor şi modern mod posibil, chiar şi în maşină.

Învăţaţi rapid engleza exersând doar câte 15 minute zilnic, chiar dacă nu aţi mai studiat niciodată această limbă. Veţi avea rezultate încă de la primele lecţii.

Prin sistemul unic all inclusive, aveţi la dispoziţie un program complet de studiu:

1. Caiete de curs conţin explicaţii clare şi numeroase exemple din viaţa cotidiană.
2. Sprijinul GRATUIT al unui profesor personal, cu experienţă, care vă va corecta temele şi vă răspunde întrebărilor prin corespondenţă poştală sau online.
3. Audiobook-ul „Cursul audio de Engleză Incepători” poate fi ascultat oricând şi oriunde. Învăţaţi rapid şi comod, prin ascultare, chiar şi în maşină. Acum beneficiaţi şi de o reducere substanţială de 50% pentru fiecare audiobook comandat.
4. Multimedia Plus în spaţiul online studiul devine un joc! Vă relaxaţi cu numeroase tipuri de exerciţii interactive, însoţite de ilustraţii atractive şi înregistrări audio. Prindeţi şi reducerea de 50% pentru fiecare pachet de 2 lecţii comandat!
5. Dicţionar Memoplus este GRATUIT pentru studenţii cursului Engleză Începători! Exerciţiile de memorare, testare şi autoevaluare din această aplicaţie pe calculator vă ajută să învăţaţi fără efort noile cuvinte. Memoraţi rapid sau vă reamintiţi peste 1000 de cuvinte.
6. CD-uri înregistrate cu vorbitori nativi pentru perfecţionarea pronunţiei.
7. Cărţi de top în limba engleză dicţionare, compendii de gramatică, literatură calsică sau cărţi după care s-au născut filme de Oscar.

În plus, la sfârşitul cursului, puteţi obţine şi o diplomă recunoscută în România şi în alte peste 60 de ţări!

Înscrierile se fac online completând formularul de înregistrare de pe site-ul www.eurocor.ro.

Institutul Eurocor este filiala Şcolii Europene de Cursuri prin Corespondenţă (ESCC) cu sediul central în Olanda, cea mai importantă şcoală europeană specializată în această formă de instruire, prezentă în 7 ţări din Europa şi Asia. În prezent, mai mult de 850.000 de cursanţi din întreaga lume primesc în fiecare lună pachetul de curs, iar îndrumarea acestora se realizează în fiecare ţară numai cu ajutorul specialiştilor în domeniu. Şi în România, peste 160.000 de persoane din toată ţara au ales să-şi dezvolte pregătirea profesională sau să înveţe o limbă străină cu Eurocor.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro