24 iul.

Greşeală de ortografie la un tatuaj

Pentru a sărbători rolul său în purtarea flăcării olimpice din 2012, Jerri Peterson şi-a realizat un tatuaj tematic. Nu şi-a dat seama că ar fi trebuit să-i ceară executantului să consulte un dicţionar înainte de a-i decora definitiv trupul cu un tatuaj cu o ortografie precară.



Jerri Peterson, în vârstă de 54 de ani, a fost selectată să participe la purtarea flăcării olimpice datorită contribuţiei sale de ani de zile de strângere de fonduri. Este una dintre cei 70 de angajaţi internaţionali selecţionaţi de un lanţ hotelier, pentru care aceasta lucrează, să ia parte la eveniment drept mulţumire pentru acţiunile sale caritabile.

Pentru marca acest eveniment, Jerri Peterson s-a decis să-şi realizeze un tatuaj pe gleznă. „Întotdeauna mi-am dorit să am un tatuaj, însă niciodată nu am făcut o pasiune pentru vreun lucru pe care să mi-l tatuez pe corp permanent. Aşa că atunci când am fost selecţionată pentru această onoare minunată, mi-am zis că acesta este momentul, sunt gata să îmi fac un tatuaj,” a declarat Peterson pentru BBC News.

Din nefericire, tatuajul i-a fost inscripţionat greşit în limba engleză „Oylmpic” în loc de „Olympic”.

Peterson nu a observat greşeala până când o prietenă a descoperit eroarea. „Mă uitam la tatuaj şi eram dezamăgită. Mi-am sunat soţul, iar el s-a amuzat puţin. Apoi am început să râd şi eu şi de atunci am tot râs.”

După ce a descoperit greşala tatuajului său, Jerri Peterson a luat legătura cu proprietarul salonului de tatuaje. Acesta s-a oferit să repare greşeala, însă Peterson s-a decis să-şi păstreze tatuajul neschimbat. „S-a simţit foarte prost când a aflat. A vrut să-l modifice, însă eu m-am hotărât să-l păstrez aşa. Este în regulă. Acest Oylimpics este la fel de unic cum sunt şi eu.”

Morala poveştii este: verificaţi de fiecare dată ortografia unui tatuaj pe care sunteţi de acord să vi-l inscripţionaţi pe corp. Aţi fi fost la fel de înţelegători dacă persoana care v-ar fi realizat un tatuaj ar fi dat greş?

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro