06 iul.

Give me the food

Miss Platnum cântă în limba engleză, dar e româncă. Se vede, doar cântă despre mâncare. :))

Într-un interviu recent, Miss Platnum a descris România astfel: „A chaotic place with a beautiful landscape, really good food and very open-hearted, emotional, warm people.”

5 comentarii la “Give me the food”

  1. 1
    Iulia Muşat spune:

    :))
    „ghiv hăr uat şi niţ”

  2. 2
    Silvia spune:

    „o, şit”
    :))

  3. 3
    Bullshit spune:

    Alimentia nesanatoasa e o problema la nivel global, iar doamna asta care incurajeaza prin videoclipul ei astfel de mutari nu ar merita nici cel mai mic zambet. Nu doresc sa vad pe strada nici piele si os… insa nici oameni grasi ca in SUA. E o nebunie. Nesimtirea a ajuns atat de mare inca am ajuns sa ne laudam ca suntem bolnavi (pana la urma bulimia este o boala).

  4. 4
    Silvia Velea spune:

    „Doamna asta” nu încurajează, ci satirizează. Nu pe cei care mănâncă mult şi nesănătos, ci femeile care-şi pun în pericol sănătatea şi viaţa mâncând puţin de dragul unui model de frumuseţe. Care devine foarte repede „complex de frumuseţe”. Mai folositoare sunt lecţiile care se dau cu zâmbetul pe buze, decât în spiritul lui Savonarola.
    Obezitatea este o problemă serioasă, într-adevăr, dar nu se naşte numai din „nesimţire”. Cei mai mulţi au fost hrăniţi „nesănătos” încă din copilărie şi, deşi obiceiurile alimentare se pot schimba pe parcursul vieţii, acest lucru trebuie făcut sistematic, sub o supraveghere atentă, medicală chiar, ca în cazul oricărei boli.

  5. 5
    Claudia spune:

    De acord cu Silvia Velea!!! Dupa voce si stilul satiric la tot ce inseamna „trendy”, am crezut ca e Pink! A minca tot felul de alimente cu 0% grasimi sau a inlocui zaharul cu indulcitori e mult mai periculos decit a minca ECHILIBRAT, in cantitati moderate, dar lucruri NATURALE!!! Organismul are nevoie si de grasimi si de glucide, asa sintem creati, dar sa nu exageram cu portiile!!!

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

  • Food: Îmbogăţirea vocabularului în limba engleză despre mâncare şi exprimarea cantităţilor ...
  • Weather: Îmbogăţirea vocabularului în limba engleză despre vreme ...
  • Time: Îmbogăţirea vocabularului în limba engleză despre timp ...
  • Pets: Îmbogăţirea vocabularului în limba engleză despre animale de casă ...
  • Sightseeing: Îmbogăţirea vocabularului în limba engleză despre vizite turistice ...

© 2024 blog.ro-en.ro