12 iun.

Festivitatea de premiere pentru Shakespeare School Essay Competition 2012

Vineri, 8 iunie 2012, începând cu ora 11:30, la sediul din strada Tokio, nr. 9, Bucureşti, a avut loc evenimentul de premiere pentru Shakespeare School Essay Competition 2012. Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School a premiat cele mai bune eseuri în limba engleză. Marile premii constau în tabere internaţionale gratuite în Marea Britanie.

Adriana Alionte, director al Shakespeare School, a declarat: “Shakespeare School Essay Competition, aflat la a IV-a ediţie, a devenit deja o tradiţie, având mii de participanţi din peste 350 de localităţi. Ne dorim să îi încurajăm pe toţi tinerii să gândească, să inoveze, să creeze în limba lui Shakespeare şi să îi recompensăm pe cei mai talentaţi!”

În urma interviurilor desfăşurate, au fost selectaţi câte 20 de elevi finalişti pentru fiecare categorie de vârstă a concursului: 11-14 ani, respectiv 15-19 ani. Comisia de jurizare, alcătuită din profesori ai centrului de pregătire, a fost plăcut impresionată de participanţii talentaţi şi pasionaţi de limba lui Shakespeare.

În cadrul festivităţii, celor 20 finalişti pentru fiecare categorie de vârstă li s-au acordat premii substanţiale, constând în şcoli de vară de limba engleză timp de două săptămâni în Anglia, în valoare de peste 1.500 euro. Marii câştigători au ocazia să meargă Oxford sau Cambridge (locurile I şi II de la grupa de vârstă 15-19 ani) şi Clifton College sau Harrow House International College (locurile I şi II la grupa de 11-14 ani). De asemenea, premianţii vor putea urma gratuit şi cursuri intensive de limba engleză pe parcursul verii, în Bucureşti, oferite de Shakespeare School. Alături de acestea, au fost oferite taxe de examen Cambridge, cărţi în limba engleză şi dicţionare, precum şi camere foto, mp3 playere şi alte suprize.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro