20 aug.

Facilităţi noi pe blog

În ultimele zile, am îmbunătăţit funcţionalitatea blogului. Unele noutăţi sunt interne şi nu au un efect vizibil imediat, dar altele pot fi uşor observate.

În primul rând, este posibilă abonarea prin e-mail la comentariile unui anumit articol. Astfel, este uşor de urmărit o eventuală discuţie şi de participat la aceasta. Ori, dacă un articol reprezintă un interes deosebit, se pot afla imediat orice comentarii sunt făcute la acesta.

Este posibilă şi trimiterea de recomandări prietenilor, fie pentru a vedea un articol, fie pentru a participa la o discuţie. Apar multe lucruri interesante şi amuzante pe blog, este păcat să nu afle şi alţii.

Nu în cele din urmă, la sfârşitul paginii fiecărui articol se găseşte o listă cu articole similare. Astfel, se pot găsi uşor alte articole apropiate ca subiect.

Şi încă ceva: numărul de abonaţi activi apare pe coloana din dreapta, lângă facilităţile pentru abonare. Sperăm ca acest număr să crească din ce în ce mai mult, inclusiv cu ajutorul vostru. Dacă vă place ceea ce facem, ne-am bucura de recomandări pe forumuri, grupuri, bloguri etc.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro