24 apr.

English – your way to success

Shakespeare School lansează campania „English – your way to success”, ce se derulează în perioada 28 aprilie – 1 iunie 2012. Proiectul se desfăşoară sub forma unor ateliere gratuite despre examenele Cambridge şi IELTS, scopul fiind acela de a încuraja tinerii să obţină un certificat internaţional de limba engleză.

Atelierele sunt susţinute de experţii Shakespeare School în pregătirea examenelor internaţionale de limba engleză, speakeri British Council, traineri Cambridge ESOL, traineri englezi de la Cambridge University Press şi Oxford University Press.

În cadrul acestor ateliere gratuite, tinerii vor primi informaţii valoroase despre formatul examenelor Cambridge şi IELTS, despre anumite strategii şi tehnici de abordare a acestor examene, dar şi recomandări privind îmbunătăţirea cunoştinţelor de limba engleză prin activităţi plăcute.

Shakespeare School este centru de pregătire pentru examene Cambridge recunoscut de Cambridge ESOL şi anual pregăteşte sute de candidaţi pentru examenele Cambridge şi IELTS. În cei 10 ani de activitate procentul de promovabilitate a cursanţilor Shakespeare School la examenele Cambridge a fost de aproximativ 97%.

Adriana Alionte, directorul Shakespeare School, a declarat: „Am iniţiat această campanie deoarece ne dorim ca toţi tinerii să realizeze importanţa obţinerii unui certificat internaţional de limba engleză pentru o carieră de succes. În plus, un astfel de certificat se echivalează cu proba de competenţă lingvistică de limba engleză din cadrul Bacalaureatului. Aşadar, rezultatul va fi un certificat valoros în portofoliul educaţional şi un examen mai puţin la BAC.”

Durata unui atelier de limba engleză este de 1 oră şi 30 de minute. Participarea este gratuită, iar inscrierea se realizează prin trimiterea unui e-mail la adresa info@shakespeare-school.ro

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro