25 ian.

English for Management Practices

Cei care doresc să aibă parte de cât mai multă atenţie din partea trainerului în timpul cursului pot apela la noile cursuri deschise de conversaţie în limba engleză, organizate de A_BEST în sistem mini-grupă (maximum 5 cursanţi), cu orar prestabilit. Organizatorii promit un trainer dinamic, materiale de studiu excelente şi multe… surprize lingvistice!

Grupul ţintă al acestui curs sunt persoanele care activează în domeniul managementului în afaceri şi au nevoie de îmbunătăţirea abilităţior de comunicare şi negociere în limba engleză. Cursul se desfăşoară de luni, 28 februarie 2011, până luni, 09 mai 2011, o dată pe săptămână, luni, de la 18:30–20:30. Locul de desfăşurare al cursului este Calea Călăraşi, nr. 175, bl. 44C, ap. 76, Bucureşti (punct de reper: Biserica Delea Nouă).

Tariful este 490 lei + TVA pentru cele 10 şedinţe a câte 2 ore, platit în 2 etape, 50% – la şedinţa nr. 1 şi 50% – la şedinţa nr. 5. Se acordă 5% reducere în cazul a cel puţin 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme sau în cazul a cel puţin 2 persoane fizice care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.

Suportul de curs, format din fişe de lucru personalizate, nu presupune costuri suplimentare din partea cursanţilor.

Evaluarea iniţială pentru încadrarea în grupa potrivită se face online. Locurile sunt limitate.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro