21 sept.

English for e-mailing

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură organizează în perioada 4-9 octombrie 2010 cursul de seară „English for e-mailing” – curs de limba engleză, secţiunea limbaj business.

Programul se adresează tuturor angajaţilor care lucrează în departamentele de relaţii internaţionale, relaţii publice/cu publicul, celor care se ocupă cu elaborarea, implementarea şi diseminarea proiectelor europene, precum şi tuturor persoanelor care comunică frecvent în scris în limba engleză la locul de muncă şi doresc să dobândească sau să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limbaj business.

Într-o manieră interactivă, cursul urmăreşte nu doar însuşirea limbajului business şi a uzanţelor comunicării formale scrise, ci şi consolidarea tuturor competenţelor specifice limbilor străine: ascultat, vorbit, citit şi scris.

Avantajele pentru participanţi constau în depăşirea barierelor lingvistice şi un loc de muncă mai bine remunerat. La sfârşitul programului participanţii vor putea redacta e-mailuri utilizând terminologia specifică limbajului business şi uzanţele comunicării formale scrise.

Durata cursului este de 18 ore (luni – sâmbătă, între 17:30 – 20:30), cu un tarif de 800 lei (inclusiv suportul de curs). Se utilizează un manual Oxford. Pentru a participa la acest curs, este necesar un nivel mediu de cunoştinţe (minim Pre-Intermediate).

Reduceri:
– 20% pentru pensionari, şomeri, tineri cu vârsta între 18 şi 26 de ani şi posesori ai Diplomei de Bacalaureat;
– 10% pentru 5 – 10 cursanţi ai aceluiaşi beneficiar persoană juridică;
– 15% pentru un număr mai mare de 10 cursanţi ai aceluiaşi beneficiar persoană juridică.

Trainerii sunt certificaţi naţional şi internaţional, ca şi absolvenţi de studii superioare de profil cu bogată experienţă pedagogică.

Locaţia desfăşurării cursurilor: Bucureşti, sector 2, Strada Toamnei nr. 103 (lângă biserica Precupeţii Vechi).

Pentru minim 10 participanţi cursurile se pot organiza şi la sediul beneficiarilor, conform solicitărilor exprese ale acestora.

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile.

Programul „English for e-mailing” organizat în perioada 4-9 octombrie va fi urmat în săptămâna 11-16 octombrie de programul „English for meetings”.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro