20 nov.

Encyclopaedia Britannica pentru Windows 8

Utilizatorii de Windows 8 pot beneficia de o adevărată comoară de informații autentice, dezvăluite de cea mai nouă enciclopedie software: Encyclopaedia Britannica.

Aplicaţia Encyclopaedia Britannica, disponibilă pentru Windows 8 sau Windows RT, oferă acces la întreaga enciclopedie, având o interfaţă elegantă și atrăgătoare, multe ilustrații și caracteristici speciale, cum ar fi Link Map, un browser grafic care aduce împreună articolele similare într-un mod distractiv și interactiv.

Gregory Barlow, vicepreşedintele Britannica, a declarat că această nouă versiune digitală a enciclopediei, ultima dintr-o serie lungă creată de editor de-a lungul ultimelor două decenii, exemplifică direcția pe care compania o urmează în zilele noastre.

„Suntem flexibili, aparţinem epocii digitale și, de asemenea, punem informaţii valoroase la dispoziţia oamenilor, ori de câte ori și oriunde au nevoie de ele,” a spus Barlow.

Aplicaţia Britannica se poate descărca gratis din Windows Store. Conținutul gratuit include 100 de articole de top și caracteristici speciale atrăgătoare. Accesul la conținutul integral al enciclopediei este disponibil pentru 14,99 dolari americani anual.

Encyclopaedia Britannica a fost folosită și admirată de cei care caută neîntrerupt cunoștințe și informații pentru mai bine de două secole. Foarte apreciată pentru utilitatea și fiabilitatea sa, Britannica este scrisă de către experți și oameni de știință, mulți dintre ei laureați ai Premiului Nobel. Printre colaboratorii actuali se numără fostul președinte american Bill Clinton, Arhiepiscopul Desmond Tutu și marele jucător de tenis Chris Evert.

„Suntem încântaţi de a avea aplicaţia Encyclopaedia Britannica în Windows Store,” a declarat John Richards, directorul de marketing al Windows App, din cadrul Microsoft Corp. „Aplicaţia Britannica este un exemplu strălucit al unui editor care profită pe deplin de noua platformă Windows 8.”

Britannica a creat prima enciclopedie digitală în 1981, prima enciclopedie multimedia în 1989 și prima enciclopedie pe internet în 1994. Britannica de astăzi, care este disponibilă într-o varietate de înfăţişări digitale, este actualizată continuu, în fiecare zi.

Articol de Sabina Cârnu, masterand MTTLC

1 comentariu la “Encyclopaedia Britannica pentru Windows 8”

  1. 1
    Ștefan Brăgărea spune:

    Mulțumesc frumos! Evident m-am abonat.
    Cui cele mai bune urări
    Ștefan Brăgărea

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro