01 mai

Eficientizarea proceselor de training şi audit lingvistic în domeniul HR

Centrul de Limbi Străine A_BEST, în parteneriat cu LCCI România, organizează conferinţa “Eficientizarea proceselor de training şi audit lingvistic în domeniul HR”, ce are loc în data de 17 mai 2012, la Hotel Golden Tulip Times Bucureşti – Sala Rondă, între orele 16:00–20:00.

Evenimentul creează un cadru ideal în care profesioniştii din domeniul lingvisticii se pot întâlni faţă în faţă cu reprezentanţii corporaţiilor, pentru care utilizarea serviciilor lingvistice reprezintă o condiţie sine-qua-non pentru o comunicare eficientă în mediul de business.

„Conferinţa este centrată pe soluţii concrete de audit şi training lingvistic, aplicabile în domeniul resurselor umane,” susţine Aura Ipate – Director General A_BEST. Se vor aborda teme de real interes, precum: „Eficientizarea bugetelor pentru auditul lingvistic, văzut ca etapă în cadrul procesului de recrutare şi selecţie” sau „Limba română – limbă europeană. Rolul programelor lingvistice dedicate managerilor expaţi”. Totodată, invitatul special Alan Godsave, Director Regional LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) – International Qualifications from EDI, va prezenta studii de caz din companii europene privind testările LCCI – English for Business.

Publicul vizat este format din directori de companii, antreprenori, manageri şi specialişti în resurse umane din toate industriile, lingvişti.

Accesul se face exclusiv pe baza invitaţiei trimise de organizatori şi nu presupune nicio taxă de participare. Pentru informaţii suplimentare şi înscriere, puteţi să o contactaţi pe Andreea Anghel – Director Programe A_BEST, la numărul de telefon 0762.274.914 sau la adresa de e-mail andreea.anghel@abest.ro

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

  • No related posts:

© 2024 blog.ro-en.ro