28 iun.

Distracţie şi progrese la engleză la şcoala de vară Helen Doron

În iulie şi august 2011, centrele educaţionale Helen Doron din Bucureşti şi Constanţa combină distracţia de vacanţă cu învăţarea limbii engleze. Programele pentru vacanţă de la Helen Doron se adresează copiilor cu vârste de la 3 la 12 ani.

În Bucureşti, cursurile de vară Helen Doron Early English sunt o premieră. Constanţa aduce nou cursul „English through drama”, o adevărată provocare pentru exersarea englezei vorbite şi a talentului artistic al copiilor care au o experianţă de minim 2 ani de învăţare a limbii engleze.

Fiecare centru educaţional are în portofoliu una sau mai multe dintre următoarele activităţi:

I. „Polly the Collie” – pentru copii între 3 şi 7 ani

Copiii iubesc personajul Polly the Collie, căţeluşul jucăuş care îi învaţă prin cântece, poezii şi mişcări haioase să pătrundă în muzicalitatea limbii engleze şi să o desluşească fără emoţii sau reţineri. Programul se bazează pe joc de rol şi dramatizare, dar şi pe „art and craft” (lucru manual), activităţi vesele, menite să le menţină trează atenţia şi să îi facă să iubească limba engleză.

Cursul este organizat pentru grupuri de maxim 7 copii, într-o perioadă de 4 sau 8 săptămâni. Se va lucra de două ori pe săptămână, timp de câte o oră şi jumătate. Intervalele orare sunt începând cu ora 10:00 şi/sau începând cu ora 16:00. Programul include un set de materiale speciale: carte + CD. Aceste materiale se achiziţionează o singură dată la la înscriere.

II. „I am the World” – pentru copii între 4 şi 10 ani

Copiii învaţă limba engleză şi descoperă în acelaşi timp lucruri fascinante despre lumea în care trăiesc şi despre cultura altor ţări. Programul le oferă divertisment organizat în grup prin dramatizări, jocuri şi dans. Vor participa la un tur imaginar al lumii, lucrând cu atlasuri, globuri şi o recuzită colorată, care îi ajută să experimenteze elemente din diferite ţări. Se vor bucura de muzică tradiţională, îşi vor prepara propriile feluri de mâncare cu specific etnic şi vor crea costume şi obiecte artizanale.

Programul se poate organiza pentru grupuri de maxim 16 copii, de care se vor ocupa un profesor acreditat Helen Doron Early English şi un asistent. Programul este modular, cu o durată de 4 ore pe zi, în intervalul orar 10:00–14:00, pe parcursul a două sau patru săptămâni. Date de începere pentru noi grupe în vară 2011: 4 iulie, 18 iulie, 1 august, 15 august. Programul include un set de materiale speciale: carte + CD. Aceste materiale se achiziţionează o singură dată la înscriere.

III.”English through drama – British pantomime” – pentru copii între 6 şi 12 ani

Copiii învaţă să interpreteze până la 4 piese de teatru puse în scenă în mod specific britanic. Ei participă la un program complet de dezvoltare a abilităţilor de vorbire în limba engleză, cu un vocabular de minim 300 de cuvinte pentru fiecare piesă. În ultima zi de curs a fiecărui modul, copiii dau o reprezentaţie teatrală în faţa publicului.

Programul se poate organiza pentru grupuri de maxim 10 copii, de care se va ocupa un profesor acreditat Helen Doron Early English. Programul este modular, cu o durată de 3 ore pe zi în intervalul orar 10:00–13:00, pe parcursul a 2, 4, 6 sau 8 săptămâni. Date de începere pentru noi grupe în vară 2011: 4 iulie, 18 iulie, 1 august, 15 august. Programul include un set de materiale speciale: carte+CD. La începutul fiecărui modul este necesar un nou set de lucru carte+CD.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro