18 aug.

Cursuri pentru diverse limbi străine în toamna 2015

Începând din 21 septembrie 2015, Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de grupă (5-7 participanţi) pentru următoarele limbi străine: engleză, germană, spaniolă, portugheză, rusă şi japoneză. Cursurile au loc seara, de la ora 18:30, sau în weekend (sâmbătă), de la ora 09:30 sau 12:30.

Cursanţii beneficiază de suporturi de curs gratuite, dar şi de materiale de lucru personalizate, care îi ajută să studieze şi să asimileze mai uşor limbă străină pentru care optează. De asemenea, cursanţii pot lua parte activ şi eficient în cadrul activităţilor didactice, trainerii de la curs încurajând interacţiunea.

Metoda de predare utilizată este CLT (Communicative Language Teaching).

În predarea cursurilor de limbi străine pentru adulţi, se adoptă o abordare comunicativă, scopul fiind dezvoltarea abilităţilor cursanţilor de a folosi cu succes cunoştinţele acumulate, în diverse contexte sociale, formale sau informale. Se pune accentul pe fluenţa studenţilor, sesiunile de training bazându-se pe comunicare: discuţii, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc. Materialele folosite sunt menite să sprijine caracterul interactiv al lecţiilor, cuvintele fiind asimilate în context. Este încurajată interactivitatea, trainerul jucând în special rolul de facilitator al activităţilor de învăţare.

Trainerii A_BEST sunt profesionişti cu reale competenţe, atât pedagogice, cât şi de comunicare în afaceri, putând astfel să adapteze cu brio conţinutul lecţiilor predate la realităţile domeniului de activitate al cursanţilor. Toţi sunt absolvenţi ai facultăţilor de profil şi au experienţă în predarea limbilor străine adulţilor.

Trainerii A_BEST au studii aprofundate în domeniul lingvistic (programe de masterat, de doctorat, cursuri de perfecţionare etc) şi deţin acreditări internaţionale, precum: LCCI English for Business How to Pass Training, The Certificate în English Language Teaching to Adults (CELTA), TKT (Teaching Knowledge Test) Certificate – University of Cambridge – ESOL Examinations, Goethe Zertifikat C2: Großes Deutsches Sprachdiplom, DALF C2 etc.

În sesiunea septembrie – noiembrie 2015 sunt programate cursuri de limbi străine, pentru diferite niveluri de studiu (conform Common European Framework), după cum urmează: cursuri de limba engleză, cursuri de limba germană, cursuri de limba spaniolă, cursuri de limba portugheză, cursuri de limba rusă, cursuri de limba japoneză, cursuri de pregătire pentru IELTS.

Toate cursurile de limbi străine au loc la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST, situat pe B-dul Dacia, nr. 39, etajele 1 şi 2 (zona Piaţa Romană, lângă ASE).

Detalii despre înscrieri se pot afla la numărul de telefon 0762274914 sau la adresa de e-mail office@abest.ro.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro