20 dec.

Cursuri deschise de limba engleză pentru afaceri – februarie 2012

Şi în luna februarie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST din Bucureşti dedică programul cursurilor sale deschise de limba engleză limbajului business, printr-un curs gândit special pentru persoanele ce activează în middle şi top management, care doresc să îşi îmbunătăţească perspectivele de carieră, prin dezvoltarea continuă a abilităţilor de exprimare scrisă şi orală în limba engleză. Astfel, se introduc concepte-cheie din mediul business şi se simulează o serie de scenarii reale din mediul de afaceri, punându-se accentul pe învăţarea într-un mod interactiv.

„Trainerii A_BEST abordează – în cadrul cursurilor de limba engleză – teme din domenii diverse, precum marketing, vânzări, customer care etc, pentru a se asigura că sunt satisfăcute pe deplin nevoile cursanţilor noştri”, precizează Andreea Anghel – Coordonator Proiecte Lingvistice. „Cursul se organizează în sistem mini-grupă, neacceptându-se mai mult de 5 persoane, cursanţii A_BEST putând face astfel progrese maxime într-un timp relativ scurt, fiind expuşi la o varietate de situaţii de afaceri de zi cu zi, când trebuie să interrelaţioneze în limba ţintă”, completează aceasta.

Centrul de Limbi Străine A_BEST – acreditat LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) International Qualifications – este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri corporate de limbi străine – limbaj general/de afaceri/specializat, cursuri deschise de limbi străine, cursuri de limba română pentru expaţi, testări LCCI (English for Business, English for Tourism etc), traduceri, interpretariat. Echipa A_BEST este formata din oameni motivaţi, activi şi dornici de dezvoltare personală şi profesională, făcând parte dintr-un mediu sofisticat, cu o atmosferă degajată, orientată spre performanţă.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa calendarul complet al cursurilor deschise de limbi străine.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro