02 apr.

Cursuri de limba engleză pentru manageri în Marea Britanie

Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă managerilor din companii posibilitatea de a învăţa limba engleză cu traineri nativi, în cadrul Meridian School of English, o prestigioasă instituţie de învăţământ din Marea Britanie. Participanţii la programul de training pot studia intensiv limba engleză în oricare din cele două oraşe în care centrul îşi desfăşoară activitatea – Plymouth sau Portsmouth -, având ocazia de a interacţiona cu oameni de afaceri britanici.

La cursurile de pregătire se pot înscrie managerii care cunosc limba engleză cel puţin la un nivel mediu (B1, B2), programul de formare urmărind ca la finalul şedinţelor de training cursanţii să îşi perfecţioneze abilitatea de a comunica în limba engleză, pentru a putea progresa astfel în mediul corporatist.

Mirela Tomatsek, Country Coordinator – Meridian School of English, precizează: „Participanţii la curs au oportunitatea de a face vizite la companii sau de a socializa cu oamenii de afaceri locali, inclusiv în cadrul business breakfast-urilor sau în timpul partidelor de golf.”

Din 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST este reprezentant oficial al Meridian School of English – parte a Tellus Group Ltd, din Marea Britanie, pentru urmatoarele programe: English Language Training, Work Experience şi English Language Scholarship.

Meridian School of English este un centru acreditat de British Council, una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din Marea Britanie. De asemenea, Meridian School of English este parte a Tellus Group Ltd, o organizaţie educaţională ce se dezvoltă rapid, dar şi unul dintre cei mai mari furnizori de programe pentru locuri de muncă din Marea Britanie.

Cursurile de formare lingvistică pentru middle şi top management pun accentul atât pe noţiunile de bază ale limbii engleze, cât şi pe participarea la workshop-uri, seminarii şi jocuri de rol. De asemenea, cursurile se desfăşoară în grupuri mici, pentru eficientizarea procesului didactic, aplicându-se metoda de predare comunicativă. Astfel, un număr mai mic de cursanţi permite fiecăruia să se implice cât mai mult în cadrul şedinţelor de pregătire, dar şi să participe în mod eficient la schimburile interculturale.

„Înainte de începerea programului de training, participanţii pot da un test de plasare prin care putem determina nivelul la care cunosc limba engleză şi modul în care îl putem îmbunatăţi,” adaugă Mirela Tomatsek. Potrivit acesteia, „metoda de predare este atent adaptată stilului de învăţare al fiecărui individ care ocupă o funcţie de conducere, în urmă unei analize atente, împreună cu participantul la curs.”

Cursanţii care urmează cursurile de formare lingvistică pentru middle şi top management în cadrul Meridian School of English vor avea la dispoziţie facilităţi de studiu excelente: săli de curs cu dotări tehnice moderne, spaţii de relaxare şi zone de lucru cu internet Wi-Fi.

„Un astfel de program de training are beneficii pe termen lung, printre acestea numărându-se: o încredere sporită de sine atunci când un manager utilizează limba engleză în diverse situaţii practice, dar şi dezvoltarea abilităţilor de prezentare şi de susţinere a unui discurs public,” spune Mirela Tomatsek. Totodată, aceasta subliniază că participantul la curs „poate rămâne conectat pe termen lung la programul de training prin diferite mijloace de comunicare online: Facebook, Lync, Linkedin sau Skype.”

Viitorii cursanţi trebuie să depună un CV şi o Scrisoare de motivaţie. Cazarea se poate rezerva, în funcţie de preferinţe, în sistem First Class, Business Class sau Standard, la hotel sau la host families. Pentru o ofertă completă, puteţi telefona la 0762.274.914 sau puteţi scrie la office@abest.ro

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro