01 oct.

Cursuri de germană şi engleză la Casa de cultură Friedrich Schiller

Casa de cultură Friedrich Schiller din Bucureşti organizează la sediul său cursuri de limba germană şi de limba engleză pentru copii şi adulţi. Pentru firme, cursurile se pot desfăşura şi la sediul acestora.

Până pe 18 octombrie 2013 se fac înscrierile la modulul de toamnă cu durata de 10 săptămâni (30 septembrie – 19 decembrie 2013). Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Rezervarea locului se poate face personal la secretariat, prin e-mail la adresa casaschiller@yahoo.com, telefonic la 021.3192688 sau online pe site-ul www.casaschiller.ro, numai dacă aveţi confirmarea de la secretariat, că mai sunt locuri disponibile. Se achită 100 lei prin card la secretariat, sau se transmite copia ordinului de plată sau a mandatului poştal prin fax la 021.3192687 sau prin e-mail la adresa casaschiller@yahoo.com, rezervarea fiind valabilă numai până la începerea cursului, care poate fi frecventat numai dacă se achită taxa pentru etapa I. Pentru treptele A1.2 – C1.2 se rezervă locul numai dacă s-a susţinut testul de încadrare în grupă, care se face cu programare telefonică.

Cursul începe dacă s-au înscris numărul minim de cursanţi în grupă (5, 8, sau 12). Cei înscrişi sunt anunţaţi prin SMS cu o zi înainte de începerea cursului.

Se acordă bonus pentru:

  • achitarea integrală a taxei
  • fidelitate (de la al 2-lea modul, şi la achitarea celei de a 2-a etapa a taxei, dacă se achită în 2 etape)
  • cursanţii înscrişi concomitent la 2 cursuri
  • membrii aceleaşi familii

La sfârşitul fiecărui modul (frecvenţa 70% + test final), se emite o adeverinţă de frecventare.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro