20 feb.

Cursuri A_BEST de limbi străine prin metoda comunicativă: sesiunea martie-mai 2018

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, organizează o nouă sesiune de cursuri de limbi străine, în perioada martie – mai 2018, la sediul său din Piaţa Romană – Dorobanţi, București. Cursanții se pot înscrie până pe 12 martie 2018 la cursurile de grupă (5–8 participanţi) organizate de A_BEST pentru următoarele limbi străine: engleză, germană, portugheză, suedeză şi rusă, cu începere din 28 martie 2018. Cursurile sunt organizate pentru diferite niveluri de studiu, conform CEF – Common European Framework (începător, începător plus, pre-intermediar, intermediar, intermediar plus).

Înscrierea cursanților la un curs are ca rezultat învățarea unei limbi străine cu ajutorul unei metode de predare interactive, bazată pe comunicare. Cursurile de limbi străine A_BEST sunt concepute pentru a ajuta la dezvoltarea vocabularului şi la comunicarea cu ușurință într-o limbă străină. Lecţiile sunt interactive şi pun accent pe dezvoltarea fluenţei pentru ca elevii să asimileze mai uşor limba străină pe care vor să o studieze.

La Centrul de Limbi Străine A_BEST cursanții interacţionează cu o echipă de traineri cu o excelentă pregătire academică şi cu experienţă în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte. În cadrul şedinţelor de curs, trainerii A_BEST utilizează metoda de predare comunicativă (Communicative Language Teaching), astfel încât cursanții să poată folosi cunoştinţele acumulate la curs în viaţa de zi cu zi sau la serviciu. Se pune accent pe fluenţa cursanţilor, iar sesiunile de training se bazează pe comunicare: discuţii, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc.

Pe parcursul lecţiilor, trainerii monitorizează progresul, cu ajutorul unor evaluări, şi oferă sfaturi astfel încât cursanții să capete încredere în abilităţile de comunicare într-o limbă străină.

Materialele de studiu sunt dezvoltate intern de trainerii A_BEST şi sunt adaptate domeniilor din care provin cursanţii astfel încât aceştia să se poată regăsi în activităţile desfăşurate pe durata lecţiilor.

Calendarul cursurilor de limbi străine, sesiunea martie–mai 2018, poate fi accesat online.

Cursurile au loc seara, de la ora 18:30, sau sâmbăta, de la ora 09:00 sau ora 12:00.

Înscrierile se fac la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762.274.914. Cei care se înscriu la curs cu un prieten/coleg beneficiază de un discount de 10%.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro