21 ian.

Curs de Public Speaking

Euro Best Team organizează cursul Public Speaking, care are loc în perioada 23 ianuarie – 6 februarie 2014 la sediul din Bucureşti (str. Lt. Ştefan Marinescu, nr. 9, sector 6). Cursul oferă posibilitatea de a dezvolta abilităţile personale şi de a cunoaşte tehnici de comunicare, pentru a deveni un speaker interesant, convingător, complet.

Cursul se adresează persoanelor din mediul business, managerilor, agenţilor de vânzări, persoanelor care prin natura jobului fac prezentări sau susţin seminarii, profesorilor, formatorilor, persoanelor din mediul politic care doresc să-şi îmbunătăţească calităţile oratorice, persoanelor care vizează dezvoltarea personală şi tuturor celor care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare sau să depăşească teama de a vorbi în public.

Cursul este un atelier work-shop care se bazează pe o metodă de lucru dinamică, interactivă şi distractivă, cu exerciţii de grup şi individuale, cu aplicaţii inspirate din lecţiile de actorie.

Participanţii sunt încurajaţi să gândească şi să se exprime liber, să susţină discursuri în faţa camerei de filmat. Pe rând, ei vor fi şi actori, dar şi spectatori, şi vor vedea cum pot să-şi îmbunătăţească stilul şi tehnicile de exprimare în public.

Se realizează exerciţii şi aplicaţii pratice, precum dicţie, oratorie, dezbatere, expresie corporală, mimică, analiza comportamentală, gestionarea spaţiului scenic.

Pentru mai multe informaţii, o puteţi contacta pe Mădălina Nedelcu la telefon 0726.615.538 sau la adresa de e-mail madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro