15 mai

Curs de limba engleză în Sibiu

Centrul Doctus din Sibiu organizează o nouă sesiune a cursului „Limba Engleză”, începând din 29 mai 2012.

Există nenumărate motive pentru care să înveţi limbă engleză – unele dintre ele sunt practice, altele intelectuale, însă oricare ar fi motivele tale, identificarea lor te poate ajută să te motivezi în procesul de învăţare. Dacă vrei să călătoreşti în străinătate, să-ţi faci noi prieteni, să-ţi găseşti un loc de muncă mai bun în România sau în străinătate, să accesezi informaţii care sunt disponibile numai în limba engleză sau să studiezi în străinătate, atunci învăţarea limbii engleze devine o necesitate.

Absolvenţii modulului de iniţiere vor putea folosi şi înţelege limbajul uzual al limbii pentru a se prezenta, precum şi pentru a purta o conversaţie simplă despre aspecte ale vieţii cotidiene şi despre activităţi familiare. Se pune de asemenea accent pe aspecte de bază ale gramaticii, fapt ce va contribui semnificativ la gradul de corectitudine al limbii engleze folosite.

Participanţii la modulul de iniţiere pot opta pentru înscrierea la modulul mediu.

Dupa absolvirea modulului mediu, participanţii vor putea:
– să poarte o conversaţie cu un partener de discuţie care vorbeşte nativ limba engleză, să elaborează şi să transmită fluent informaţii despre subiecte variate, incluzând descrierea detaliată a unor situaţii sau obiecte, exprimarea unei opinii personale despre subiecte actuale.
– să citească, fără probleme majore de înţelegere, articole, cărţi şi site-uri în limba engleză contemporană.
– să folosească limba engleză pentru a se exprima în scris: texte, eseuri şi rapoarte susţinute prin argumente şi explicaţii.

La solicitare, la finalul cursului se poate susţine un examen în urma căruia se vor elibera certificate de absolvire însoţite de suplimente descriptive, recunoscute de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Certificatele de absolvire sunt recunoscute în ţările Uniunii Europene.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa www.doctus.ro.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro