24 mai

Concursul „Dicţionar vocal”

Vara trecută am fost în Dusseldorf, la verişoară-mea. Întâlnindu-ne într-o zi cu o prietena de-a ei, am hotărât să mergem toţi trei acasă la vară-mea.
Îmi cam plăcea de ea, aşa că, ajungând în faţa uşii, fac eu pe viteazul, îi smulg vară-mii cheile din mână, deschid şi urlu ceva de genul: „Liebe, innereien bitter!”. Mulţi vor crede că am zis „Dragă, intră, te rog!”, dar, de fapt, se traduce mai repede cu „Dragă, măruntaie amare!”.
Dacă am impresionat-o? Mai bine nu întrebaţi.

(Cristian, Bucureşti)

Dacă ai avut o experienţă asemănătoare cu persoane din alte ţări, ori vrei să împărtăşeşti şi altora din gândurile şi cunoştinţele tale în ceea ce priveşte limbile şi comunicarea, înscrie-te la concurs, publică un articol sau mai multe pe blog.ro-en.ro şi poţi câştiga un dicţionar vocal Muledi D-2008.

Regulament

  1. Premiul concursului constă într-un dicţionar vocal Muledi D-2008, în valoare de 499 RON, oferit de www.dictionarvocal.ro.
  2. Concursul este destinat tuturor persoanelor fizice rezidente în România, care au împlinit vârsta de 14 ani până la data de 24 mai 2007, cu excepţia organizatorilor şi a rudelor acestora (copii, părinţi, soţ/soţie).
  3. Cei care doresc să se înscrie în concurs, trebuie să trimită un mesaj în acest sens, folosind formularul de contact.
  4. Cei înscrişi vor adăuga pe blog.ro-en.ro articole proprii, cu care doresc să participe la concurs. Un articol trebuie să conţină minim 100 de cuvinte. Pentru cei care nu au mai scris pe un blog, se acordă asistenţă (este uşor).
  5. Subiectul articolului trebuie să facă referire la limbile română sau engleză, ori la limbi sau comunicare în general. Articolele pot fi serioase sau amuzante, practice sau filozofice etc, orice abordare este permisă. Articolele care conţin cuvinte sau expresii obscene sau triviale nu vor fi acceptate.
  6. Dacă articolul este considerat interesant de către organizatori şi respectă cerinţele menţionate, va fi publicat pe blog, iar autorul va deveni astfel participant acceptat în concurs. Mai multe articole publicate înseamnă mai multe şanse de câştig.
  7. Articolele vor fi propuse între 24 mai 2007 şi 24 iunie 2007, iar cele acceptate vor fi publicate pe blog pe parcursul lunii iunie 2007.
  8. Câştigătorul va fi desemnat cel târziu pe 10 iulie 2007. Acesta va fi anunţat pe blog şi înştiinţat prin e-mail.
  9. Orice nelămuriri şi întrebări pot fi adresate folosind formularul de contact.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro