08 mart.

Concurs: Scrii despre ro-en.ro şi câştigi cărţi!

Împreună cu Editura Litera, propunem un concurs tuturor celor care folosesc dicţionarul român-englez şi cel englez-român. Premiile oferite de editură sunt de un real folos pentru oricine doreşte să înveţe limba engleză sau să-şi îmbunătăţească nivelul de cunoaştere al acesteia.

Pentru a participa la concurs, trebuie să scrii pe site-ul tău (blog, Facebook etc) o recenzie despre cele două dicţionare bilingve, incluzând un link către fiecare.

Pentru a-ţi fi mai uşor, iată cam ce ar putea include articolul:

  • cum ai descoperit site-ul
  • ce îţi place la dicţionarele disponibile pe site
  • ce nu îţi place
  • situaţii când site-ul ţi-a fost de folos
  • sugestii pentru viitor
  • orice altceva doreşti

Important este să fie incluse linkuri către cele două dicţionare bilingve ro-en.ro: dicţionar român-englez şi dicţionar englez-român.

După ce articolul este gata, trebuie să ne trimiţi adresa acestuia folosind formularul de contact. Mare grijă când completezi adresa de e-mail, pentru a putea lua legătura.

La concurs poate participa orice persoană cu domiciliul în România, care are 18 ani la data începerii concursului (minorii pot participa indirect, dacă înscrierea în concurs e realizată de un părinte). Nu pot participa angajaţii editurii Litera, administratorul site-ului ro-en.ro şi rudele de gradul I ale acestora.

Concursul se încheie pe 10 aprilie 2011. În cel mult 10 zile, vor fi desemnaţi doi câştigători, luând în consideraţie cât de bine au fost scrise articolele. Fiecare câştigător va primi câte un pachet de cărţi pentru învăţarea limbii engleze, constând din:

  • primele 3 volume ale „English today”, cel mai bine vândut curs de limba engleză
  • „Dicţionar vizual englez-român”, o modalitate eficientă pentru a învăţa rapid termeni noi

Cursul „English today” este un instrument de lucru esenţial în pregătirea diverselor examene şi teste de limbă engleză cerute pentru a studia şi a lucra în străinătate.

„Dicţionar vizual englez-român” reprezintă o modalitate rapidă şi intuitivă de a învăţa mii de cuvinte în limba engleză, conţinând o gamă completă de imagini ce redau obiectele şi situaţiile cotidiene, grupate tematic. Conţine peste 6000 de noţiuni şi index alfabetic detaliat. Este ideal pentru călătorii în străinătate, afaceri sau studiu individual.

8 comentarii la “Concurs: Scrii despre ro-en.ro şi câştigi cărţi!”

  1. 1
    Lucian Velea spune:

    O soluţie comodă pentru cei care doresc să participe, dar nu au site, este adăugarea articolului la
    http://texte.preferate.net/

  2. 2
    andrei spune:

    acest http://www.ro-en.ro/ este foarte bun.imi traduce bn nu ca altele care nu merg.macar incercati si veti afla

  3. 3
    Gabriel spune:

    Acest site este o idee geniala !
    Pentru mine, care inca mai studiez la scoala, acest dictionar ma ajuta foarte mult. Sunt un mare fan al limbii engleze. Intotdeauna m-am uitat la canale ca de exemplu DiscoveryChannel si HistoryChannel, iar cu ajutorul acestui site pot intelege lucruri noi in fiecare zi. Eu nu as considera o nevoie de alte schimbari la acest dictionar, deoarece mi-e imi place asa cum este acum. Va multumesc pentru aceasta idee si cred ca vorbesc in numele a multor oameni cand zic ca ce ati creat este un mare avantaj pentru cei care vor sa stie engleza. MULTUMESC!

  4. 4
    Lucian Velea spune:

    Mulţumiri pentru aprecieri, dar subliniez că pentu a participa la concurs, părerile trebuie scrise pe un alt site şi trebuie să includă linkuri către cele două dicţionare.

  5. 5
    andrei spune:

    eu lam postat pe facebook

  6. 6
    Sincan Constantin spune:

    Site-ul dumneavoastra este cel mai bun;mi-a fost de mare ajutor cand a trebuit sa scriu un e-mail in lb.engleza.

  7. 7
    Castiga carti de la Editura Litera cu ro-en.ro | Concursuri Online spune:

    […] Participa la acest concurs! Salveaza la favorite […]

  8. 8
    Lucian Velea spune:

    Câştigătorii sunt Ionela Acsinte şi Veronica Şerbănoiu. Felicitări! Editura Litera a început deja formalităţile pentru livrarea premiilor.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro