01 ian.

Bilanţul anului 2012

Anul 2012 a fost unul foarte bun pentru ro-en.ro. De fapt, a fost cel mai bun din cei 7 ani de existenţă, atingând 388.000 de utilizatori diferiţi într-o singură lună. Astfel, site-ul şi-a consolidat poziţia de cel mai accesat dicţionar român-englez, dar şi englez-român.

Un upgrade hardware a rezolvat problemele de performanţă care apăreau uneori seara, când numărul de utilizatori creşte mult. Pentru un dicţionar online este foarte important să fie disponibil atunci când este nevoie de el.

Cele mai multe energii pentru dezvoltare pe parcursul anului au fost investite în www.searchdictionaries.com, site destinat găsirii de informaţii explicative în limba engleză, care are deja peste 10.000 de utilizatori/zi. Poate vă întrebaţi care este legătura între cele două proiecte. Cel de-al doilea s-a desprins din primul, iar extraordinara structură formată în culisele sale va constitui un motor pentru mai multe dintre facilităţile ce sunt avute în vedere pentru ro-en.ro.

Dat fiind că unele dintre obiectivele iniţiale au fost amânate temporar (din motivele expuse mai sus), dar şi datorită faptului că unele modificări devin iminente, anul 2013 se anunţă unul deosebit de interesant. Rămâneţi prin preajmă şi, dacă totul merge bine, o să vedeţi în curând un dicţionar bilingv cu o abordare unică!

La mulţi ani şi traduceri plăcute!

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro