06 sept.

Au început înscrierile la Shakespeare School pentru anul şcolar 2011-2012

În noul an şcolar, Shakespeare School îşi întâmpină cursanţii şi într-o nouă locaţie. Cei care doresc sa studieze limbă engleză pot opta şi pentru cel mai nou centru Shakespeare School, situat în zona Dorobanţi, pe strada Tokio, numărul 9, din sectorul 1 al capitalei.

Noul sediu are săli spaţioase şi elegante, care sunt dotate cu televizor LCD, DVD player, precum şi tablă interactivă, care transformă fiecare lecţie într-o experienţă multimedia deosebită. De asemenea, sediul oferă şi o cameră mansardată de 80 de metri pătraţi, special amenajată pentru desfăşurarea clubului de conversaţie în limba engleză într-un cadru confortabil şi nonconformist. Sediul Dorobanţi poate găzdui circa 500 de noi copii şi tineri dornici să-şi perfecţioneze cunoştinţele în limba lui Shakespeare.

Din 2002, Shakespeare School a devenit un nume recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite, cu un altfel de mod de predare a limbii engleze. Datorită numărului mare de cursanţi pregătiţi, Shakespeare School este centru de pregătire recunoscut oficial de către departamentul Cambridge ESOL al Universităţii Cambridge, dar şi centru de pregătire şi examinare autorizat de TRINITY College London.

Pe plan naţional, este autorizat de CNFPA ca furnizor de formare profesională, având posibilitatea de a elibera diplome avizate de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. De asemenea, este unul dintre puţinele centre de pregătire membre pline ale Asociaţiei Quest pentru Servicii Lingivstice de Calitate, ceea ce confirmă respectarea criteriilor de evaluare europene EQUALS.

În prezent, Shakespeare School organizează cursuri de limba engleză pentru copii şi tineri între 4 şi 25 de ani, precum şi cursuri pregătitoare pentru susţinerea examenelor Cambridge, IELTS şi TOEFL prin divizia specializată Centre for Exam Excellence. De asemenea, Shakespeare School organizează cluburi de conversaţie cu profesori nativi „English over a cup of tea”, programe de consiliere „Destination UK” pentru admiterea la universităţi britanice, precum şi scoli de vară de perfecţionare a limbii engleze în Anglia sau SUA.

Cei care doresc sa studieze limba engleză altfel sunt invitaţi să completeze formularul de înscriere online, iar apoi sunt aşteptaţi la unul dintre cele trei sedii (Sediul Central, Sediul Moşilor sau Sediul Dorobanţi) de luni până vineri, între orele 10:00 şi 18:00, pentru definitivarea înscrierii.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa www.shakespeare-school.ro.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro