23 apr.

3 ani de ro-en.ro

Site-ul ro-en.ro împlineşte 3 ani de existenţă. În această perioadă, relativ scurtă, a crescut foarte mult, ajungând printre cele mai folosite dicţionare online româneşti, şi asta în condiţiile în care concurenţa este din ce în ce mai acerbă. Astfel, site-ul a ajuns să depăşească 250.000 de utilizatori unici/lună, cu peste 3.000.000 de pagini afişate/lună. Această ascensiune se datorează dezvoltării continue, atât prin adăugarea de noi termeni şi sensuri, cât şi prin îmbunăţirea funcţionalităţii, noi facilităţi fiiind implementate (unele unice sau în premieră pentru România). Cu toate acestea, sentimentul este că abia începem, deoarece mai sunt multe lucruri care pot fi făcute. Şi nu este doar o dorinţă, mult material aflându-se deja în diferite stadii de procesare, urmând să fie adăugat pe site, iar diferite facilităţi sunt în lucru.

Tot astăzi, secţiunea Blog împlineşte 2 ani. Este cel mai activ blog românesc în domeniu, cu peste 1500 de articole publicate până în acest moment. Recenta integrare cu dicţionarele, care este în curs de rafinare, va face ca resursele acumulate să fie şi mai bine puse în valoare.

Mulţumim tuturor celor care sprijină ceea ce facem. Cei care doresc să dea o mână de ajutor sunt bineveniţi. Iar pe cei care utilizează acest site îi aşteptăm cu drag în continuare.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro